Home.
Uitbuiten.
Activiteiten.
Foto Galerij.
Contact.
VVUB.
15
VVUB HEADLINES

©  copyright 2007     Email :  vriendenvanuitbuiten@gmail.com

 

 

 

 

 

  

 

Zondag 22 april vond de 4e Klaverjasdrive Vrouw zoekt Boer plaats. Deze keer toepasselijk in de barn bij Theo en Lydia op boerderij Vierhuizen. De organisatie was in handen van het winnende team van 2017 Bertus Heleen Hans en Marion. Ik moet zeggen, alles werkte mee, zon en schaduw, binnen en buiten, water, bier en wijn, heerlijke boerenkaas en andere hapjes met als afsluiter 2 zelf gemaakte soepen en vele hartige taarten uit de keuken van van Leeuwen en Zeilmaker. Maar waar t allemaal om begonnen was, wie gaat er met de wisseltrofee naar huis?

6 Teams gingen de strijd aan. Er waren teams met illegale reserves, teams met boeren die tussendoor gingen melken, teams die werkelijk met t mes op tafel probeerden de meeste punten te vergaren..Familie vetes Leeuwen Teijlingen werden beslecht. Uiteindelijk ging team de Leeuwenkuil met de eer strijken ondanks of mede doordat de VVUB voorzitter werd ingezet tijdens afwezigheid van melkende boer Theo.

 

Het illegale vijftal  van Team Benthuizen Jaap Tina Leen Kee en Tonny behaalden een terechte 2e plaats ondanks een heftige mierenplaag die de Benthuizenaren eerder die dag trotseerden! Jaap zegt 10 jaar niet gekaart te hebben maar daar was niets van te merken!
Overige uitslagen:
3
e Helm & Co
4
e Met Het…op Tafel
5
e Vrij en Onvereerd
en op de laatste plaats
de Molentjes Troef van Jan-Willem,
Pieter, Arie en Sjaak.

Klaverjasdrive 2018