Home.
Uitbuiten.
Activiteiten.
Foto Galerij.
Contact.
VVUB.
13

OOIT BEGONNEN IN HET STERK GEREFORMEERD

DORPJE  BENTHUIZEN  OP DE  BOERDERIJ VAN DE FAMILIE RENSING. HET WAS DE RELIGIEUZE DORPELING EEN DOORN IN HET OOG DAT VOORAL DE ZONDAGSRUST VREDIG WERD VERSTOORD DOOR MENSEN DIE VAN GOD LOS WAREN.

 

OP DE ZIJDE HET OPSLAGTERREIN VAN BOUWBEDRIJF GROEN & BREGMAN TE BENTHUIZEN. NIET HET MOOISTE TERREIN MAAR VOORAL PRAKTISCH VANWEGE AANWEZIGHEID VAN ALLERLEI BOUWMATERIALEN.

VAN BENTHUIZEN NAAR HAZERSWOUDE. TUSSEN DE BERKEN IN EEN WEEKEND MET PRACHTIG WEER. EEN EDITIE VAN HET UITBUITEN WAARIN HET BESTAANDE BESTUUR EVENTJES LANGS DE ZIJLIJN WERD GEPLAATST EN VERVANGEN WERD DOOR EEN ZEER ENTHOUSIASTE GROEP. EEN UITBUITEN IN ZEER RELAXTE SFEREN.

VAN HAZERSWOUDE NAAR ZOETERWOUDE. EEN UNIEKE LOCATIE MET PRACHTIGE UITZICHTEN EN AAN DE RAND VAN DE NOORD AA. WAT ONS BETREFT EEN FEESTLOCATIE VOOR EEUWIG. HELAAS GOOIDE DE BUREN ROET IN HET ETEN. HEN WAS TEN OREN GEKOMEN DAT DIT GEBIED BESTEMPELT WAS EN NOG STEEDS IS ALS STILTEGEBIED. DIT BETEKENDE VOOR ONS HET EINDE VAN DEZE LOCATIE.

NAAR LANG ZOEKEN TERECHT GEKOMEN OP DE BOERDERIJ BIJ JOS VAN HAASTERT OP DE GRENS VAN  STOMPWIJK EN ZOETERWOUDE.EEN PRACHTIG STUK LAND MET ZEER VEEL MOGELIJKHEDEN EN HET DEED DE LOCATIE AAN DE  NOORD AA SNEL VERGETEN. BIJ ELKAAR HIER VIJF PRACHTIGE UITBUITENS MOGEN BELEVEN MET ALLEEN MAAR HOOGTEPUNTEN.  

Geschiedenis van Uitbuiten
 25 JAAR UITBUITEN 
       1978 -2003

©  copyright 2007     Email :  vriendenvanuitbuiten@gmail.com

Home.
Uitbuiten.
Activiteiten.
Foto Galerij.
Contact.
VVUB.
13