15
Home.
Activiteiten.
Foto Galerij.
VVUB.
Uitbuiten.
Contact.
Activiteiten
Foto-galerij
Het bestuur
Uitbuiten

Benthuizen

Ooit is Uitbuiten begonnen als een vriendenfeest, op de boerderij van de familie Rensink. Het was de religieuze dorpelingen een doorn in het oog. Vooral omdat de vredige zondagsrust werd verstoord door een groep mensen, die van god los waren.

 

Benthuizen
Uitbuiten vond in 1984 plaats op de Zijde, het opslagterrein van Bouwbedrijf Groen & Bregman. Dit terrein was niet het mooiste, maar het was vooral praktisch vanwege allerlei voorhanden bouwmateriaal.

Hazerswoude

Een zonnig en warm weekend lang feest tussen de berken. Bij deze editie werd het Comité even langs de zijlijn gezet en vervangen door een zeer enthousiaste groep, die in een heel relaxte sfeer Uitbuiten organiseerde.

Zoeterwoude

Aan de rand van de Noord AA werd een unieke locatie met prachtige vergezichten gevonden. Iedereen vond dit de ultieme feestlocatie, voor altijd en eeuwig. Helaas gooiden de buren roet in het eten. Het gebied was bestempeld als stiltegebied en daarin paste het Uitbuiten feestgedruis niet.

STOMPWIJK – ZOETERWOUDE

Na lang zoeken vonden we een nieuwe locatie bij de boerderij van Jos van Haastert, tussen de beide dorpskernen. Een prachtig stuk land met veel mogelijkheden.  Het deed de vorige locatie snel vergeten. Uiteindelijk zijn hier vijf prachtige Uitbuitens gevierd, met alleen maar hoogtepunten.

 

Geschiedenis van Uitbuiten
 25 JAAR UITBUITEN 
       1978 -2003

©  copyright 2007     Email :  vriendenvanuitbuiten@gmail.com

UB Foto 25 jaar
Klik  op tent
15
Home.
Activiteiten.
Foto Galerij.
VVUB.
Uitbuiten.
Contact.
Activiteiten
Foto-galerij
Het bestuur
Uitbuiten